Rólam

RólamTarjányi Szilvia vagyok, egy a sok milliárd, a Föld bolygóra inkarnálódott, de ébredező lelkek közül.
Foglalkozásomat tekintve eredetileg molekuláris biológus vagyok.

Gyerekkoromtól kezdve rajongok a termeszettudományokért, mindig is csodáltam a növény és állatvilág komplexitását. Minden életjelenség, élő-mozgó, megmagyarázhatatlan dolog érdekel. Engem lenyűgöz a makro kozmosz és mikrokozmosz, valamint ezek szerveződése egyaránt, amelynek mi is a részesei vagyunk.

Egyetemi tanulmányaimat befejezve volt lehetőségem kutatásokba bekapcsolódni, valamint megismerni a jelenlegi gyógyszeripari technológiát is. Ma már tudom, hogy ez az egész kiépített rendszer és bürokrácia nem való másra, minthogy elterelje a figyelmünket az igazi tudásról, a ténylegesen hasznavehető találmányok fejlesztéséről és felkutatásáról, valamint az Élet és Univerzum valódi lényegéről és összefüggéseiről. Csalódottan tapasztaltam, hogy a rendszer által bemutatott álltudományok kizárólag az anyagra fókuszálnak, és nem hajlandóak semmit sem megvizsgálni vagy kutatni nem anyagi, vagy akár szellemi szinten.

Már az egyetemen is éreztem, hogy a tudomány és a világ is sokkal több annál, mint amit az egyetemen tanítanak és megmutatnak nekünk. Mindig is éreztem, hogy a világunk más, és az Élet is sokkal több annál, mint amilyennek a fizikai valóságban érzékeljük.

A biológiai karrierem mellett kezdtem el bioenergetikával és az ehhez kapcsolódó tudományokkal foglalkozni. Jelenleg energiatudományokkal és ezek gyógyászati technológiával foglalkozom, célom egy olyan, új rendszer beépÍtése a köztudatba, amelyben a tudomány ötvöződik a spiritualitással.

Előadásaimban és kurzusaimon többnyire biorezonanciával, kvantumbiológiával, hullámgenetikával foglalkozom, de természetesen a Theta Healing és más, új spirituális energetikára épülő technológia is szerepet kap. Célom olyan anyagok oktatása, amely során az anyagot egyesÍteni lehet a szellemmel.

Oktatási anyagaim közé tartozik a szeptemberben oktatott, Magyarországra áthozott Regenetika kurzus is.